Hozzávalók
Elkészítése
A sütőtököt kevés olajon, sóval, borssal ízesítve pár percig pirítom, amíg el nem kezd puhulni. Ekkor egy tálcára rendezem, kihűtöm. Ugyan ebben az edényben a hagymát, fokhagymát, bacont és a zsályát addig pirítom, amíg a hagyma megpuhul. Hozzáadom a káposztát és a vizet, sózom, lefedve 10 percig főzöm, majd kihűtöm. Torta vagy piteformába elrendezem a réteslapokat. Megkenem vajjal, kicsit elforgatom a formát, és ráteszek még egy réteslapot, megkenem vajjal... Ezt négy lapig folytatom úgy, hogy a formát teljesen kibélelje a tészta. Rásimítom a káposztás keverék felét, erre a tököt, megszórom füstölt sajttal, végül befedem a maradék káposztával. A tetejét a maradék két lappal fedem be, alaposan megkenem vajjal. Végül 220 fokon előmelegítem sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütöm.
A termék jelenleg nem elérhető.